105035 Ft-tól

8 éjszaka Barcelonában március 16-24. között, akár 105.500 Ft alatt!

2

Az itt felsorolt szolgáltatók partnereként a megvalósult vásárlások után a nekedveszem.hu weboldal jutalékot kap. A termék vagy szolgáltatás megvásárlása külső fél weboldalán történik. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A termékek és szolgáltatások árai, elérhetőségei, a szolgáltatás tartalma a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak, de bármikor megváltozhatnak. A feltüntetett árak nem minősülnek ajánlattételnek, a legutóbbi szinkronizáción alapulnak, ezért a kereskedő oldalán az aktuális árak eltérhetnek!

Kora tavasz Barcelonában, személyenként akár 13.500 Ft alatt éjszakánként!

Spanyolország második legnépesebb városa Madrid után, Katalónia fővárosa, a Földközi-tenger partján. Európa egyik legnépszerűbb úti célja köszönhetően a számos történelmi emléknek, a modern építészet remekeinek és nem utolsósorban híres focicsapatának. Barcelonát Octavianus Augustus római uralkodó alapította Barcino római kolónia néven, gazdag történelme több mint 2000 évre nyúlik vissza. A város a XII. században lett a katalán-aragon királyság fővárosa, egyben észak-kelet Spanyolország legfontosabb ipari központja. A híres műemlékek között megtalálhatjuk Antonio Gaudi alkotásait is, amelyek közül összesen hét került fel a Világörökség listájára. Barcelonában rendezték meg az 1992-es Olimpiai Játékokat, ezenkívül számos nemzetközi sporteseménynek, konferenciának és kiállításnak adott otthont. Barcelona mediterrán éghajlatú város, kelet-délkeleti és déli határa a Földközi-tenger partja. A tél rövid, viszonylag hűvös, januárban és februárban az átlagos hőmérséklet körülbelül 10 °C, a legmagasabb hőmérséklet általában 13 °C. A nyár száraz, hosszú és meleg (de júliusban és augusztusban a napi maximum hőmérséklet ritkán haladja meg a 30 °C-ot, mivel a szél a tenger felől fúj a szárazföldre. Fagy a város területén szinte soha nem fordul elő, a hó pedig nem gyakori jelenség. A teljes éves csapadékmennyiség mintegy 600 mm. A legcsapadékosabb hónap az október, ekkor mintegy 96 mm eső esik. A legszárazabb hónap a július (27 mm) és a június (38 mm).* 

*forrás: wikipedia

ÉRKEZÉS-TÁVOZÁS DÁTUMA
2022.03.16-2022.03.24
ELTÖLTÖTT ÉJSZAKÁK SZÁMA
8 éj
SZEMÉLYEK SZÁMA
Időpont
Tartózkodás ideje
2022.03.16-24. 8 éjszaka
Időpont
8 éjszaka Barcelonában március 16-24. között, akár 105.500 Ft alatt!
Repülőjegy
Már 5.695 Ft-tól
Repülőjegy
Szállás
Már 198.680 Ft-tól

Acta Voraport

Az Acta Voraport étteremmel, magánparkolóval, szabadtéri úszómedencével és bárral várja vendégeit Barcelonában, a Port Olimpic kikötőtől 2,1 km-re.
elérhető
Szállás
Összes költség 1 fő részére
Akár 105.035 Ft-tól
8 éjszaka szállás repülőjeggyel
Összes költség 1 fő részére
Városnézés
Útikönyv
Barcelona útikönyv
Útikönyv
Repülőtér
A repülőtér elhelyezkedése

A repülőtéri metróra is érvényes többnapos bérleteket elővételben is meg tudod vásárolni!
Repülőtér
Autóbérlés
Rentalcars.com
Keresd meg a legjobb ajánlatot!

8 éjszaka Barcelonában március 16-24. között, akár 105.500 Ft alatt!
Autóbérlés

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat. Ha inkább az árakat szeretnéd összehasonlítani, akkor látogasd meg az Agoda.com vagy a Trivago.hu weboldalakat!

Booking.com
Nekedveszem.hu
Logo
Összehasonlítandó termékek
  • Total (0)
Összehasonlítás