10€ jutalom a Booking.com alkalmazásban

írta: nekedveszem.hu
810 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

Kedvelj három szálláshelyet az alkalmazásban és zsebeld be a jutalmad!

Elég régen jelentkeztünk, hiszen nem szerettük volna ha úgy foglaltok szállást, vagy repülőjegyet magatoknak, hogy nem tudtok elutazni a járvány miatt és többet vesztetek egy olcsó úttal, mint amennyit nyernétek egy kedvező árral. Most is csak kivételesen jelentkezünk, mert amit most mutatunk, egy ajándék, ami több, mint egy éven keresztül beváltható és nem kell hozzá vásárolni semmit.

A Booking.com akciójában most elég csak három szállást megjelölnöd az alkalmazásban és máris Tiéd a 10€ értékű jutalom. Ugye, hogy nem is bonyolult? Mutatjuk a lépéseket.

  1. Töltsd le a Booking.com alkalmazást a mobilodra, melyet itt találsz Androidra és itt iOS rendszerre.
  2. Válassz ki három tetszőleges szállást és tedd őket a kedvenceid közé a ❤ ikonnal. Érdemes olyan szállásokat megjelölnöd, ami valóban tetszik, így később könnyen megtalálod őket.
  3. Örülj az ajándékodnak, ami forintban kerül a jutalmaid közé – ez jelenleg 3.455Ft és 1 teljes éven keresztül használható fel.

Amennyiben mindent jól csináltál, a lenti kép fogad a fiókodban a Jutalmaim és Pénztárca menüpontban. Jó hír, hogy ha nem mostanában szeretnél utazni, akkor még több, mint egy éved van a jutalmad felhasználására, remélhetően addigra a jelenlegi helyzet is megoldódik. A mi álláspontunk még mindig az, hogy egyelőre #maradjotthon, de a jutalmat zsebeld be.

Booking.com jutalom

Ha még nem tudod hová utazz, csak kattints a poszt alján található térképre és találd meg a számodra is ideális helyszínt! Az alapbeállítás Róma, de ezt természetesen bármilyen helyszínre és időpontra átírhatod, az elérhető szállások és azok árai is azonnal frissülnek. Biztos feltűnt már, hogy a lap tetején láthatod a vírus jelenlegi statisztikáit (az adatok 2 óránként automatikusan frissülnek). Megpróbáltuk azokat az országokat megjeleníteni, amik véleményünk szerint kedvelt célpontok lehetnek, de a lenti térképen minden ország adatát láthatod.

Vigyázzatok magatokra! 

0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések