Nem vesztünk el #maradjotthon

írta: nekedveszem.hu
474 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

Itt vagyunk ám!

Nem, nem tűntünk el, csak csak úgy gondoltuk, hogy nem lenne szép tőlünk ha ebben a helyzetben utazási ajánlatokkal bombáznánk Benneteket, mert attól nagyon rosszul éreznénk magunkat, ha vennétek egy repjegyet és nem tudnátok elutazni. Ezen okból nem kerülnek fel új ajánlatok az oldalra, de ígérjük, ha a világ visszatér a normál kerékvágásba, újra jövünk és mutatjuk a jobbnál jobb akciókat.

Biztos vagytok még páran, akik emlékeztek az oldal indulására; az első időkben nem csak utazási ajánlatokat mutattunk Nektek, hanem ajánlatokat minden témában – hiszen az oldal is ilyen céllal alakult -, majd ebből nőtte ki magát a weddmegonline.hu, ami mára már szintén megáll a saját lábán, de itt nem szoktuk reklámozni.

Hogy most miért is írjuk le ezt? Úgy gondoltuk, hogy Ti, a nekedveszem.hu lelkes olvasói is szeretnétek olcsóbban vásárolni, talán még vagytok páran akik emlékeztek az itt közzétett ruházati akciókra, megosztott olcsó könyvajánlatokra, és folytathatnánk még a sort.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy milyen módon tudunk az olvasóiknak a helyzet ellenére valamilyen akciót mutatni, újra bevonni Benneteket a közösségbe. És úgy tűnik, találtunk megoldást. A weddmegonline.hu oldalunkon létrehoztunk egy bejegyzést, ahova napi akciókat töltünk fel az olcsó tojástól, a leértékelt ruházaton át, egész az ingyenes játékokig. Sőt, interaktívvá is tettük, regisztráció után bárki feltölthet egy akciót, hogy ezzel is segítsünk egymáson.

Ha érdekesnek találod a fent leírtakat, csak kattints a lenti képre, nézd meg az ajánlatokat, és ha ven kedved, küldj be egyet (vagy kettőt, hármat) Te is! Ha pedig csak szemezgetni szeretnél a feltöltött ajánlatokból, azt is nyugodtan megteheted!

Jó egészséget kíván a nekedveszem.hu csapata! #maradjotthon

nekedveszem.hu

0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések