1 hét last minute nyaralás december 10-17. között Gran Canarián

írta: nekedveszem.hu
1308 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

Télből a tavaszba! 1 hét a Kanári-szigetek névadó szigetén akár napi 13.000ft-ért!

Általános leírás

Gran Canaria a Kanári-szigetek névadó tagja. A csaknem kör alakú sziget 1532 km²-en terül el az Atlanti-óceánban; közepén az 1949 méteres  Pico de las Nieves vulkán magasodik, a Tejeda-hegység legmagasabb tagjaként.

A hegység hágói, völgyei és sziklái vadregényes tájakkal választják ketté Gran Canaria déli és északi részét. Az éghajlat kettőssége, eltérő flórája és faunája miatt a szigetet kis kontinensnek is nevezik.

A sziget északi részén csapadékos éghajlatot találunk buja növényzettel és ültetvényekkel, közepe kopár „holdbéli táj”, déli partja pedig száraz, szinte sivatagos. Északon fejlett a mezőgazdaság: a vulkánok lankáin nem ritkák a szőlő-, banán- vagy dohányültetvények. Itt vannak a fontosabb városok; többek között Las Palmas, a sziget legnagyobb városa, a Keleti Kanári-szigetek fővárosa.

Kanári-szigetek harmadik szigete Gran Canaria mindössze 150 km-re található Afrika északnyugati partjaitól, a helyiek szerint itt az év 365 napjából 320-ban süt a nap. A nap szerelmesei számára Puerto Rico-tól San Augustinig szinte összeépítették a part városait. Legismertebb üdülőhelye Playa del Ingles ès Maspalomas, ahol a végtelennek tűnő strandon homokdűnék sorakoznak. Itt kezdődnek az elegáns szállodasorok, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet. Gran Canaria mintegy összefoglalja magában mindazt, ami a többi szigeten található. A sziget fővárosa, Las Palmas hangulatos, változatos, igazi spanyol város. Városi strandja, a Las Canteras igazi cool faktor. *

*forrás: wikipedia

Repülőjegy (az ár a poszt publikálásakor érvényes):

gran canaria repjegy

Ezekhez a szálláshoz mit szólnál? Foglaláskor jelezd a késői érkezést! Van olyan apartman, ahol felár ellenében akár reptéri transzfert is kérhetsz, sőt, három főre sem változik az ár!

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat. Foglaláskor jelezd a késői érkezést!Booking.com

 

Autóbérlés (ellenőrizd a dátumot!)

autóbérlés

Ajánlhatunk útikönyvet?

útikönyv

Kedvcsináló

0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések