Olaszország, Velence, február 14-16. között

írta: nekedveszem.hu
788 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

3 nap, 2 éjszaka Velencében, akár 50.000ft/fő ár alatt

Mónika kérése:

utazás ideje: február 14-16. 3 nap/2 éjszaka

helyszín: Olaszország, Velence

vendégek száma: 2 felnőtt, 1 6-18 éves gyerek

ársáv: 25.001-50.000ft/fő

szállás típusa: szálloda

szállás kiválasztásánál fontos: ár/érték arány, városközpont közelsége, valós pozitív értékelések száma

A mi ajánlatunk:

Úgy gondoljuk, hogy pár napos utazás esetén érdemes olyan repülőjegyet keresni (akár kicsit drágábban is), ahol a gép minél korábban indul és minél később száll fel visszafelé, de most a legolcsóbb repülőjegy pont ilyen, bár nagyságrendekkel drágább, mint amit egy véletlen időszakra találhatunk. Mivel az utazás ideje a szerelmesek napjára esik, nem is túl távoli az időpont, így nem túl valószínű, hogy az árak túlságosan csökkennének.

A szállások tekintetében sajnos ebben az ársávban nem található szálloda Velence belvárosában (a repjegy ára sajnos korlátozza a lehetőségeket), de Mestréből villamossal, vagy busszal villámgyorsan elérhető Velence. Az ajánlott szállodák közül csak egy fért bele az árba (bár a többi is csak pár ezer forinttal kerül többe), mindegyik 8+ osztályzatú és sok értékeléssel rendelkezik, sőt van ahol a reggelit tartalmazza az ár.

Azt gondoljuk, amennyiben a dátum kőbe vésett, érdemes lehet minél előbb megvásárolni a jegyet és lefoglalni a szállást.

A lenti ajánlatok a poszt közzétételekor érvényes árakat mutatják, ezek bármikor változhatnak, legjobb tudásunk szerint gyűjtöttük össze őket. A lenti ajánlatok alapján történő szolgáltatások lefoglalása önkéntes, felelősséget nem vállalunk az esetleges hibás adatokból eredő károkért, a tévedés, elírás jogát fenntartjuk. Foglalás előtt minden adat ellenőrzése ajánlott (ár, dátum, stb)!

Repülőjegy (a lenti képre kattintva több időpont is elérhető)

velence repjegy

Szállások, akár 52.500ft alatt (2+1fő/2éj, nem visszatérítendő)

Velence útikönyv

útikönyv

Kedvcsináló

 

Kérdés esetén szívesen segítünk, kommentben tudunk válaszolni. A visszajelzéseket is nagy örömmel fogadjuk!

 

0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések