Disneyland, Párizs, április 10-12. között

írta: nekedveszem.hu
685 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

3 nap, 2 éjszaka Párizsban, akár 90.000ft/fő ár alatt

Mónika kérése:

utazás ideje: április 10-12. 3 nap/2 éjszaka

helyszín: Franciaország/Disneyland

vendégek száma: 1 felnőtt, 1 6-18 éves gyerek

ársáv: 50.001-100.000ft/fő

szállás típusa: szálloda

szállás kiválasztásánál fontos: ár/érték arány

A mi ajánlatunk:

Úgy gondoljuk, hogy pár napos utazás esetén érdemes olyan repjegyet keresni (akár kicsit drágábban is), ahol a gép minél korábban indul és minél később száll fel visszafelé, ezen kívül valamelyik Párizs belvárosához közeli reptérre érkezik/indul. Mivel az időpont adott, így túl sok lehetőség nem volt a választásra, mutatjuk, hogy mi melyiket foglalnánk le. A dátum elég távoli, a repjegy most nem túl olcsó, lehet érdemes kicsit még várni a vásárlással. Szállás tekintetében metró– és RER közeli lehetőséget kerestünk sok értékeléssel, 8+ osztályzattal. A CDG reptérről Disneyland akár TGV-vel is megközelíthető (Marne-la-Vallee Chessy állomásig kell utazni), a belvárosból a RER vonatokkal érhető el. A Disneyland hivatalos oldalán is vásárolható belépő elővételben, de mutatunk alternatív ajánlatot is, amivel olcsóbban lehet a jegyet megvásárolni.

A lenti ajánlatok a poszt közzétételekor érvényes árakat mutatják, ezek bármikor változhatnak, legjobb tudásunk szerint gyűjtöttük össze őket. A lenti ajánlatok alapján történő szolgáltatások lefoglalása önkéntes, felelősséget nem vállalunk az esetleges hibás adatokból eredő károkért, a tévedés, elírás jogát fenntartjuk. Foglalás előtt minden adat ellenőrzése ajánlott (ár, dátum, stb)!

Repülőjegy (a lenti képre kattintva több időpont is elérhető)

Szállások, akár 56.000ft alatt (2fő/2éj, nem visszatérítendő)

Disneyland belépő elővételben, számos lehetőség közül lehet választani. Sokszor van nagyobb akció, érdemes – a későbbi dátumra való tekintettel – nem azonnal foglalni, hanem rendszeresen figyelni az oldalt.

disneyland

Párizs útikönyv

útikönyv

Párizs pass itt vásárolható meg, mellyel sokat lehet spórolni a belépőkből, illetve akár ingyenes tömegközlekedést is biztosít. Érdemes kiszámolni, hogy 2 napra érdemes-e megvásárolni.

Paris Pass UK FR US

Kedvcsináló

 

Kérdés esetén szívesen segítünk, kommentben tudunk válaszolni. A visszajelzéseket is nagy örömmel fogadjuk!

 

0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések