7 éjszaka Korfun akár 34.000ft-ért, a turistaszezon kezdetén!

írta: nekedveszem.hu
819 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

Tölts el 8 napot Korfun április 4-11. között, akár 34.000ft-ért!

A sziget leírása:

Korfu egy sziget Görögországban, a Jón-tengerben. A Jón-szigetek egyik tagja, a csoport szigetei közül a második legnagyobb területű. Kisebb, hozzá tartozó szigeteivel együttesen gyakorlatilag Korfu képezi az ország északnyugati határának szélét. A szigetet egyetlen önkormányzatként kezelik, és Korfu közigazgatási területfennhatósága alá tartozik. Az önkormányzat közigazgatási szempontból tartalmazza a főszigetet, Korfut, valamint három kisebb tartozékát, Eríkusza, Mathráki és Othoní szigeteket. A sziget legnagyobb települését és az önkormányzat székhelyét is Korfunak hívják, lakossága 33 886 fő.*

*forrás: wikipedia

Repülőjegy (az ár a poszt publikálásakor érvényes):

korfu repülőjegyMegnézem

Találd meg a szállásod a Booking.com segítségével! Csak húzd a térképet a Neked megfelelő helyre, vagy állíts át a dátumot egy megfelelő dátumra és máris láthatod az aktuális árakat.Booking.com

 

Ehhez mit szólnál? Az ár 7 éjszakára és 2 főre vonatkozik!

CorfuGrace

★★★★★
$9,115.00  in stock
Booking.com
as of 2021-05-10 10:10

Features

Bejelentkezés00:00 és 00:00 között
Kijelentkezés00:00 és 00:00 között
Lemondás / előzetes fizetésAz előzetes fizetés és a lemondás feltételei szállástípusonként változnak. Kérjük, a kiválasztáskor nézze meg az egységekre vonatkozó feltételeket.
Gyerekekre és pótágyakra vonatkozó szabályzatA szálláson bármilyen életkorú gyermek megszállhat.
Házi kedvencekIngyenes! Háziállatok külön kérés esetén szállásolhatók el. Extra díjak nem kerülnek felszámításra.
A szállodában elfogadott kártyákA különböző bankkártyákat elfogadó CorfuGrace fenntartja a jogot egy bizonyos összeg zárolására az érkezése előtt.

A CorfuGrace ingyenes wifivel, napozóterasszal, medencével, kerttel és közös társalgóval várja vendégeit.
Értékelések szerint ez az egyik legjobb elhelyezkedésű szállás Szidáriban! A vendégek itt jobban meg vannak elégedve az elhelyezkedéssel, mint a város más szállásainál.
Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Szidáriban! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

User reviews

CorfuGrace Hotel looks like in the photos I have seen in the web, rooms are well decorated, very clean with nice bathrooms. There are many restaurants and super markets just a few meters away. Sidari village is a ten-minute walk.
Corfugrace is a hotel value for money 100%. Rooms are clean, nice decorated with enough space. Big balcony where you can enjoy the nature. Sidari village is very close to hotel, almost 10 minutes and beach as well.Good choice!
After visiting Agios Gordios beach we stayed at Corfgrace hotel in Sidari. Hotel is central located in trhe village with nice clean and comfortable rooms. Area is also nice and close to the beach.

View all reviews

Kedvcsináló

0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések