3 város, 4 repjegy, 9 éjszaka, akár 17.200ft/fő/éj ártól – tapasztalt utazóknak!

írta: nekedveszem.hu
1 300 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

Utazz el Milánóba, Berlinbe és Osloba a nagyon hosszú hétvégén!

Találtunk pár nagyon kedvező repjegyet október vége és november eleje között (igen, a nagyon hosszú hétvége kapcsán), kerestünk hozzájuk pár jó ár-érték arányú szállást, amit most meg is osztunk Veletek.

Erre az időszakra repülőjegyből is található 1-2.000 forinttal kedvezőbb árú, de az indulási időpontokra is próbáltunk figyelni, hogy minél több idő maradjon városnézésre.

A vissza nem térítendő szállásárakkal számolva az utazás ára személyenként repülőjeggyel és szállással 150.000ft alatt van.

Ezt az utat a repülés nehézségei miatt (reptérváltás Milánóban és Osloban, korai indulások), leginkább tapasztaltabb utazóknak ajánljuk!

Repülőjegy (az árak a poszt megírásának pillanatában érvényesek)

3 város, 4 repjegy, 9 éjszaka, akár 17.200ft/fő/éj ártól - tapasztalt utazóknak! A repülőjegy keresésénél a Kiwi.com Nomad szolgáltatását használtuk. Az összes eredmény ide kattintva látható, de másik repjegy választásakor – még egy nehezítés – minden borul (városok sorrendje, időpontok, eltöltött éjszakák száma), így a szállásokat is fokozott figyelemmel kell lefoglalni!

Reptéri busz infó:

 Szállások 2 főre

Érdekel a többi ajánlatunk is erre az időszakra? Itt tudod megnézni őket!

Kedvcsináló

kapcsolódó bejegyzések