Mennnnyi? – Szállás 7 éjszakára Svájcban már 28.340ft/7éj/fő ártól!

írta: nekedveszem.hu
1427 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

7 éjszaka szállás Svájcban, Nendaz városában szeptember végén, a Wallis kantonban, csodás hegyek között, most elképesztő áron!

Wallis/Valais kanton egy francia és német nyelvű kanton Svájc délnyugati részén, francia többséggel. A kanton székhelye Sion, területileg a 3. legnagyobb svájci kanton. Ahogy a legnagyobb kantonok általában, Wallis is teljes mértékben az Alpok területén fekszik.

Wallis/Valais Svájc délnyugati részén fekszik, a Simplon-hágó kivételével az egész kanton a Rhône és mellékfolyói völgyében fekszik a Rhone gleccserétől egészen a Genfi-tóigbezárólag. Északon a Berni- és Vaudi-Alpok szegélyezi a tartományt, míg délen a Wallisi-Alpok alkotja a déli határt. A Wallisi-Alpokban találhatóak az ország legmagasabb csúcsai a Mischabel és a Monte Rosa masszívumok területén. Ezen csúcsok a következőek: Dufourspitze (4634 m, Svájc legmagasabb csúcsa), Dom (4545 m, a legmagasabb, teljes egészében Svájc területén fekvő csúcs), Liskamm (4527 m), Weisshorn (4505 m), Täschhorn (4490 m), és a Matterhorn (4478 m). Itt található az Alpok 3 legnagyobb gleccsere is, név szerint a(z) Aletsch-gleccser, Gorner-gleccser és a Fiescher-gleccser. A kanton legalacsonyabb pontja a Genfi-tó partján található, 372 méterrel a tenger szintje felett.

A hegyek által létrehozott főn-hatás miatt Felső-Wallis, különösen a Visper-völgy egyes részei igen szárazak, hasonlóságot mutatnak a sztyeppi klímával. Emiatt már a középkor folyamán az itt élő emberek vízlevezető árkok, malomárkok (németül SuoneBissen) építésébe fogtak az ivóvízellátás biztosítása érdekében.*

*forrás: Wikipedia

Utazás gépkocsival ajánlott

Svájci tudnivalókért kattints ide

Szállás 7 éjszakára, 2 fő részére

Apartment Valaisia 27B

 in stock
Booking.com
as of 2021-10-28 01:09

Features

Bejelentkezés16:00 és 18:00 között
Kijelentkezés10:00 óráig
LemondásokAz előzetes fizetéssel kapcsolatos szabályzat apartmantípusonként változhat. Kérjük, tekintse meg az apartman feltételeit az apartman kiválasztásakor.
ElőrefizetésNem kérhető kiságy
Kiságyak ⦁ PótágyakHáziállatok nem szállásolhatók el.

Apartment Valaisia 27B in Nendaz features accommodation with free WiFi, 2.2 km from Mont Fort, 400 metres from Tracouet and 1.6 km from Alpage.

Kedvcsináló

0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések