Szállásvadászat – találjuk meg a legjobb szállást közösen!

írta: nekedveszem.hu
1639 megtekintés
Kiwi.com Many GEO's

Utazzunk együtt – induljon a közösségi szállásvadászat!

Képzeld el a következő szituációt: megtaláltad a weben életed szállodáját (kilátás a tengerre, jakuzzi a szobában, pálmafák a kertben), megveszed a repülőjegyed (OK, normál esetben pont fordítva csinálod, előbb a repjegy, aztán a szállás) és egész úton arról álmodozol, hogy mennyire jó lesz a bárban szürcsölgetni a koktélod, amit a csinos bártender mosolyogva tesz majd eléd, mennyire jó lesz kipihenni magad a baldachinos ágyban, de a szállodába lépve ez a kép fogad:

Valószínű először megnéznéd a címet, gondolván hogy a taxisofőr nem helyi és tuti rossz helyre hozott. Majd pityeregve konstatálnád, hogy a cím mégis jó, és valószínű akkor törnél össze teljesen, amikor a recepciós a neveden köszöntene.

Na, ebbe még belegondolni is szörnyű, de azért valljuk be; lehet, hogy a szomszédunk barátjának unokahúgával már történt valami hasonló, csak nem szívesen beszél róla.

Éppen ezért arra gondoltunk, hogy milyen jó volna ha velünk nem történne ilyen, ezért született ez a poszt, aminek stílusosan a szállásvadászat címet adtuk. Mire is gondolunk pontosan?

Írjátok meg nekünk Facebookon kommentben/üzenetben annak a szállodának a nevét amit szívesen ajánlanátok a többi utazónak (külföldi, belföldi egyaránt jöhet), mert nagyon jól éreztétek magatokat ott, szép emlékeket őriztek, vagy akár szívesen vissza is mennétek. Ezután az ajánlott szálloda nevét feltötjük ide, hogy a lehető legkönnyebben tudjatok dönteni. Természetesen ahhoz, hogy ez a kezdeményezés működni tudjon, mindenkire nagy szükség van, izgatottan várjuk a neveket, helyszíneket.

Amennyiben az ajánlott szállások közül találunk akciósat, külön is jelezzük, hogy a lehető legkedvezőbb áron utazhassatok.

Ízelítőnek az egyik kedvenc külföldi- és belföldi helyünket már meg is osztottuk veletek. Akkor induljon a szállásvadászat!

Ezeket a helyeket ajánlottátok:

Az általatok ajánlott helyek közül az éppen akciósakat itt találjátok

Demjéni páros kikapcsolódás

116.000 Ft
79.900 Ft
Szallasguru.hu
as of 2021-10-02 18:46

A Hotel Cascade ****superior a Bükk és a Mátra által határolt völgy erdeinek több millió éves örökségét csempészte tereibe. A természet elemei – a víz, a fa, a levegő, a tűz– által inspirált kifinomult, egyedi belsőépítészeti megoldások garantáltan kiragadják Önt a mindennapok szürkeségéből!
Az 50 szobával – és négy konferenciateremmel – rendelkező szálláshely a pihenés mellett ideális hely-színt kínál különféle rendezvények lebonyolítására is.
A hotelt - és a mintegy karnyújtásnyira elhelyezkedő, a szállodához tartozó Demjéni Gyógyfürdő és Aqua-parkot is - hazánk legújabban feltárt 690 méter mélyről feltörő gyógyvíz táplálja. A komplexum magas színvonalú szolgáltatásaival várja a gyógyulást, a rekreálódást és a kikapcsolódást kereső vendégeket.

Ne feledkezzetek el a Booking.com-on jelenleg futó szezonális leárazásról sem, aminek keretein belül akár 15% kedvezménnyel tudtok szállást foglalni a megjelölt szállodákban, szálláshelyeken!0 hozzászólás
0

kapcsolódó bejegyzések